SaveLends nyheter januari 2024

Hoppas att du har haft en fantastisk start på det nya året! I takt med att vi välkomnar 2024 är det dags att reflektera över våra mål och ambitioner. Medan vanliga nyårslöften som träning och hälsosam livsstil fortsätter att vara högt på agendan, ser vi också att ett allt mer framträdande löfte är att stärka den ekonomiska hälsan för en mer stabil framtid.

I fokus för 2024 står sparande och ekonomi, där människor överallt strävar efter att vara ansvarsfulla genom att spara pengar, minska skulder och skapa en välbalanserad budget för en tryggare vardag. Att spendera mindre och spara mer blir allt vanligare i dagens konsumtionssamhälle. Genom att sätta upp realistiska sparplaner och ekonomiska mål kan du skapa en plan för både kortsiktig och långsiktig framgång. Vi på SaveLend vill att detta ska vara så smidigt och värdefullt som möjligt för dig och slår också ett extra slag för sparande som nyårslöfte.

Vi har flera lanseringar inplanerade under året; vad sägs till exempel om ännu fler möjligheter att investera i projektfinansiering, ett kommande fasträntekonto och en SaveLend-app. I år fyller vi dessutom 10 år! Detta kommer självklart att firas, så håll gärna ögonen på våra sociala kanaler och din inkorg.

SaveLend kommer att fortsätta växa och blomstra under 2024 och vi ser fram emot att göra det tillsammans med dig!

Avkastning per strategi

Våra sparstrategier fortsätter att leverera avkastning utan tur och timing, och presterar i linje med målavkastning. Här följer den totala genomsnittliga avkastningen för Balanserad och Yield under juni–december 2023. Sparstrategin Balanserad har under de sju första månaderna levererat en genomsnittlig avkastning på 4,07 %. Yield har under samma period levererat en genomsnittlig avkastning på 4,71 %.

Bonusen är utbetald

I november månad hade vi två olika insättningskampanjer med 2 % insättningsbonus. Bonusen för dessa kampanjer är nu utbetald och du kan se den i det inloggade läget under fliken "Depåöversikt" → "Avkastningsdetaljer" → "Andra inkomster", eller under fliken "Innehav" → "Transaktioner". Stort tack till alla som deltog!

Höjd avkastningsränta på SBL Konsumentkrediter

Ännu en glad nyhet! Vi har höjt avkastningsräntan med 0,50 procentenheter för de som investerar i SBL Finans Konsumentkrediter 80 % och SBL Finans Konsumentkrediter 100 % till 17,39 % respektive 9,39 % från och med 1 januari 2024. Detta är på grund av att riksbanken justerade referensräntan detta datum.