SaveLends nyheter oktober 2022

November är här och vi är mitt i årets sista kvartal. Det är mycket på gång, bland annat släpps rapporten för det tredje kvartalet den 16 november. Samma datum som varumärket SaveLend lanseras i Finland på investerarmässan i Helsingfors. Läs mer om det här nedan.

Men först följer den genomsnittliga avkastningen på utlånat kapital efter kreditförluster och avgifter, från november 2021 till oktober 2022:

7,98 %

I denna artikel kan du ta del av följande:

  • Lansering av varumärket SaveLend i Finland
  • Vi är en av Sveriges 90 hetaste scaleups 2022
  • Reklamfilm “Rocky”. 
  • Den genomsnittliga avkastningen
  • Nya funktioner och förbättringar

Lansering av varumärket SaveLend i Finland

Efter migreringen av finska investerare från Fixura till SaveLends sparplattform och med tre olika kredittyper i EUR (konsumentkrediter, företagslån och fakturaköp) tillgängliga att investera i, känner vi oss redo för en bredare lansering av SaveLend som varumärke i Finland. Vi rivstartar med att ställa ut på Investerarmässan (Sijoittajamessut) den 16 november i Helsingfors där vår CEO Ludwig, och vår CRO Miika, kommer att presentera företaget under dagen. Vi hoppas att vi får välkomna både nya och befintliga sparare till vår monter 5b30!

Sveriges 90 hetaste scaleups 2022

Sveriges nyhetssajt Breakit som bevakar digitaliseringen och skriver om entreprenörerna som förändrar näringslivet, utsåg härom veckan SaveLend till ett av Sveriges 90 hetaste scaleups 2022! Även vår kreditförmedlare Treyd fanns med på listan. Ännu ett bevis på att det är en fantastisk resa vi gör tillsammans! Se hela listan här.

Reklamfilmsinspelning

I helgen spelade vi, med en stor dos humor, in vår reklamfilm “Rocky”. Syftet med reklamfilmen är att fira att vi nått en miljard kronor på sparplattformen och belysa att vi tagit oss dit tillsammans. Det var därför en självklarhet att bjuda in alla som är och har varit delaktiga i att ta oss dit vi är idag. Vi hade en riktigt rolig förmiddag med mycket skratt och gemenskap. Nu väntar vi med spänning på slutresultatet! Stort tack till alla som deltog!

Rocky_behind_the_scenes

Nya funktioner och förbättringar

Här följer några av de förbättringar och uppdateringar som har gjorts under den senaste månaden på sparplattformen och som kan vara bra för dig att veta:

  • Som investerare i SBL Finans konsumentkrediter kan man nu se betalplanerna för dessa krediter under “Kreditdetaljer”.
  • Alla investeringsfaktabladen finns nu även tillgängliga på engelska.

Har du stött på en bugg, eller saknar du en funktion som du tror många skulle nyttja? Hör av dig till oss på info@savelend.se!