SaveLends nyheter december 2023

Det är december månad och året går mot sitt slut. Vi vill ta tillfället i akt och tacka för den resa vi har gjort tillsammans under 2023. Det har varit ett händelserikt år för oss på SaveLend med många spännande projekt som rotts i land. Läs mer om detta under avsnittet Året som gått. Vi fick också till en fin bonuskampanj under november och bonusen för den betalas ut i januari.

Eftersom det här blir årets sista månadsmejl så vill vi också passa på och önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt 2024!

Avkastning per strategi

Här följer den totala genomsnittliga avkastningen för Balanserad och Yield under juni–november. Sparstrategin Balanserad har under de sex första månaderna levererat en genomsnittlig avkastning på 3,55 %. Yield har under samma period levererat en genomsnittlig avkastning på 4,20 %. 

Rapportsläpp Q3

Den 14 november släpptes Q3 rapporten. Vi gör som vi har sagt och ställer om till lönsamhet. I kvartalet når vi positiv EBIT och lönsamhet i båda segmenten. Samtidigt fortsätter vi att utveckla och förbättra vårt sparerbjudande. Vår vd Ludwig Pettersson intervjuades som vanligt av Erik Penser Bank angående rapportsläppet. Se intervjun här.

Året som gått

När vill blickar tillbaka kan vi konstatera att det har hänt en hel del under året. Vi har avslutat många projekt, några stora och några lite mindre. Utöver det så har det genomförts mindre uppdateringar och förbättringar på sparplattformen. Vi har sammanställt de viktigaste händelserna här.