SaveLends nyheter april 2024

Välkommen till ännu en ny månad! Vi håller tummarna för att den efterlängtade vårvärmen snart är här och håller sig stabil utan några överraskningar. Precis som vår senaste produkt fasträntekontot SaveLend Fast! 

Med ännu en ny produkt i portföljen tycker vi att det är ett ypperligt tillfälle att snabbt gå igenom hur produkterna skiljer sig åt:

Våra projekt hittils

  • SaveLend Fast
    Vårt fasträntekonto med 6 % fast ränta på 12 månader. För dig som vill ha ett tryggt och stabilt sparande, helt utan överraskningar.
  • Sparstrategier
    För dig som har en något längre sparhorisont och vill ta något högre risk för möjlighet till högre avkastning. Beroende på vilken strategi du väljer, investeras ditt kapital i ett stort antal olika krediter och kredittyper med olika löptider och amorteringar. Med hjälp av vår ränterobot återinvesteras ditt kapital automatiskt, så att du får ta del av den omtalade ränta-på-ränta-effekten!
  • Projektfinansiering
    För dig som vill ha möjlighet till hög avkastning och är beredd att ta högre risk för att nå den. Här väljer du själv ut vilka projekt du vill investera i och gör dina egna bedömningar.
Mer information om produkterna hittar du på vår hemsida. Till sist, och med påsken nyss passerad, vad kan passa bättre än att påminna om att inte stoppa alla ägg i samma korg! 

Avkastning per strategi

Här följer som vanligt den genomsnittliga avkastningen för Balanserad och Yield, denna gång från juni 2023 till mars 2024. Sparstrategin Balanserad har under de tio första månaderna levererat en genomsnittlig avkastning på 5,91 %. Yield har under samma period levererat en genomsnittlig avkastning på 6,82 %.

Nya projekt på väg in

I början på nästa vecka släpper vi två nya projekt, så håll utkik i din inkorg. Som vanligt är det först till kvarn som gäller!