SaveLends nyheter april 2022

Med alla vårtecken kan vi väl äntligen konstatera att våren ÄR här på riktigt! Men låt oss blicka tillbaka lite och dela med oss av en del mycket intressant innehåll.

Här kommer, som alltid, den genomsnittliga avkastningen på investerat kapital:

8,19 %

I genomsnittlig avkastning per månad på utlånat kapital efter kreditförluster och avgifter, från januari 2021 till december 2021. Vår målavkastning är fortsatt 7-9 %. Avkastningssiffrorna uppdateras när vi går ut med nya kvartalsrapporter.

Nedan kommer vi att titta närmare på följande:

  • Snart dags för ny kvartalsrapport
  • Ludwig gästade EFN Marknad
  • Nya funktioner och förbättringar
  • Seminarium för utvecklare

Snart dags för ny kvartalsrapport

Tiden går fort och snart är det dags för ännu en kvartalsrapport! Rapporten för det första kvartalet kommer att släppas den 17 maj.

Vill du kika på årsredovisningen för 2021 så hittar du den och övriga rapporter här.

Ludwig gästade Albin Kjellberg i EFN Marknad

I slutet av april gästade vår VD Ludwig Pettersson EFN Marknad, ett program av EFN Ekonomikanalen.

I intervjun berättar Ludwig sina bästa investeringstips, hur han tog SaveLend Group till börsen och om den cancerdiagnos som följde bara dagar efter noteringen. Se intervjun här!

Nya funktioner och förbättringar

Den senaste månaden har vårt fokus legat på förberedande åtgärder och förändringar i vårt gränssnitt för att möjliggöra för sparare från länder utanför Norden att ansluta sig till plattformen. Detta medför rättsliga krav för att säkerställa regelefterlevnad i anti-penningtvätt syften, men även stöd för fler språk i gränssnittet och i våra kommunikationskanaler.

Vi har även lanserat bokföringsautomationen för företag, dock inledningsvis i betastadie. Har du ett företag och vill investera hos oss? Hör av dig till oss på info@savelend.se och medverka i betatestet för den nya bokföringsautomationen!

Seminarium för utvecklare

Vår plattform är hjärtat i vår verksamhet och som du säkert har förstått så är vi väldigt måna om att den ständigt utvecklas och förbättras. Det arbetet kräver många duktiga utvecklare och vi vill alltid ha de bästa på marknaden!

Utv_seminarium

För att utbyta erfarenheter och lära oss av varandra, bjöd vi in till ett seminarium för utvecklare inom andra branscher. Kvällen avslutades med mingel och det knöts en del kontakter. Väldigt lärorikt och inspirerande för alla, så det kommer att komma fler tillfällen. Är du utvecklare och sugen på att vara med nästa gång, håll koll på våra kanaler!