SaveLends nyheter oktober 2023

Häromdagen uppmärksammade vi Världsspardagen i våra sociala medier och pratade om värdet av att månadsspara. Vi arbetar ständigt med att göra ditt sparande hos oss ännu enklare och bättre, och är glada att med dessa mejl kunna berätta om vad som händer oss för tillfället. Vi har till exempel precis lanserat insättning via Swish och med det en fin insättningsbonus, och fler nyheter är på väg! Dessutom arbetar vi febrilt för att färdigställa vår delårsrapport för det tredje kvartalet, som släpps den 14 november.

Ha en fortsatt fin höst!

Avkastning per strategi

Här följer den totala genomsnittliga avkastningen för Balanserad och Yield under juni–oktober. Sparstrategin Balanserad har under de fem första månaderna levererat en genomsnittlig avkastning på 3,00 %. Yield har under samma period levererat en genomsnittlig avkastning på 3,71 %.

Sparstrategin Balanserad har under de fyra första månaderna levererat en genomsnittlig avkastning på 2,42 %. Yield har under samma period levererat en genomsnittlig avkastning på 3,07 %.

Insättningskampanj + Swish

I onsdags lanserade vi en efterlängtad funktion – möjligheten att göra insättningar via Swish. Du har nu tre alternativ att välja på när du ska göra en insättning; Swish, Trustly och vanlig banköverföring. Testa Swish på vår plattform och få 1 % i bonus på alla nettoinsättningar via Swish under november utan maxbelopp! 

Nya investeringsprojekt 

Du har säkert sett våra erbjudanden om olika typer av investeringsprojekt där du har möjlighet att själv välja vilka projekt du vill investera i. Vi är glada att våra projekt har blivit så populära, och att de stängs fort. Om du skulle missa en möjlighet att vara med och investera i ett projekt du är intresserad av kommer det alltid nya tillfällen! Projekt kommer kontinuerligt in till oss som vi kan erbjuda dig investeringsmöjligheter i.