SaveLends nyheter mars 2024

Vi lämnar bakom oss en känslomässigt omtumlande månad med förlusten av SaveLends grundare och fd VD, Ludwig Pettersson, som lämnade oss alldeles för tidigt efter en tids sjukdom. Inspirerade av hans fantastiska engagemang och driv i bolaget kommer vi att hedra hans minne genom att fortsätta på samma spår. 

Avkastning per strategi

Här följer den totala genomsnittliga avkastningen för Balanserad och Yield från juni 2023 till februari 2024. Sparstrategin Balanserad har under de nio första månaderna levererat en genomsnittlig avkastning på 5,31 %. Yield har under samma period levererat en genomsnittlig avkastning på 6,14 %.

Bokslutskommuniké

Den 21 februari släpptes vår bokslutskommuniké för 2023. Vår tf VD Peter Balod och Vice vd Jonas Ahlberg blev intervjuade av Penser Access by Carnegie för en sammanfattning av förändringarna under 2023 och utsikterna för 2024. Till intervjun

Våra projekt hittils

Våra projekt inom området Projektfinansiering har mottagits långt över förväntan. Sedan lanseringen i november har vi presenterat projekt för 29,8 miljoner kronor, samtliga med löptid på 12 månader och en ränta på 13–15 %. Ofta fylls dessa investeringar redan på ett par timmar och ibland på minuter, så det kan vara klokt att prenumerera på notiser för när nya projekt släpps.  Prenumerera här

QR-kod för snabb inloggning!

Numera loggar du in på vår sparplattform med QR-kod. Öppna BankID-appen på din mobil eller läsplatta, skanna QR-koden på inloggningssidan och identifiera dig. Enkelt, snabbt och säkert!