SaveLends nyheter november 2021

Här kommer ett nytt investerarbrev som innehåller de senaste uppdateringarna från oss på SaveLend. Vår vana trogen inleder vi med den genomsnittliga 12 månatliga avkastningen på investerat kapital, denna siffra avser juli 2020 till juni 2021:

10,07 %

Avkastning på utlånat kapital efter kreditförluster och avgifter, från juli 2020 till juni 2021.
Vår målavkastning är fortsatt 7 - 9 % beroende på val av inställningar i SmartInvest.

Nu är det snart dags för en ny kvartalsrapport! Rapporten för det tredje kvartalet kommer att släppas den 18 november. Till dess kan du sätta dig in i fler detaljer kring vår verksamhet genom att kika i rapporten för årets andra kvartal som du hittar här (PDF-varning). 

I detta investerarbrev kommer vi att titta närmare på följande:

  • Insättningsbonus i november!
  • Trustly är nu live på plattformen
  • Välkommen till vår Facebookgrupp
  • Nya funktioner och förbättringar

Insättningsbonus i november!

Har du en slant över? Just nu är ett utmärkt tillfälle att fylla på din SaveLend-depå! Den genomsnittliga investeringsgraden på plattformen är hög och vi har jobbat hårt under hösten med att säkerställa ett fortsatt bra inflöde av kvalitativa krediter. Därmed finns det goda möjligheter att fylla på sitt konto och sätta pengarna i arbete snabbt!

Alla insättningar under november månad belönas dessutom med 1 % bonus (upp till 1000 kr bonus per person). Insättningsbonusen betalas ut den 15e december, med villkoret att du har SmartInvest igång (med alla kreditgivare aktiva) till och med sista maj 2022. Om du stänger av SmartInvest under denna perioden kommer din bonus att retroaktivt tas tillbaka.

Trustly är live!

I slutet av oktober gick vi äntligen live med direktbanksbetalningar på investeringsplattformen via Trustly. Det här innebär att du kan göra en insättning och få in kapitalet på plattformen direkt – ingen fördröjning och inga bankdagar! På så vis förkortas också tiden från insättningstillfället till dess att dina pengar sätts i arbete.

Notera att minimigränsen för en direktinsättning i dagsläget är satt till 1 000 kronor. För er som gillar banköverföringar kommer detta såklart också vara möjligt även i fortsättningen, och då såklart utan några minimigränser. 

Har du inte testat Trustly än? Gör det nu och få en insättningsbonus!

Gå med i vår Facebookgrupp

Om du inte redan är medlem i vår grupp SaveLend Community på Facebook så är det hög tid att gå med! Där diskuteras allt från kredittyper till den senaste utvecklingen av plattformen. Det går också utmärkt att ställa frågor till dina medinvesterare eftersom forumet kryllar av erfarna SaveLend-investerare som mer än gärna hjälper till. Även vi från SaveLend är på plats och lyssnar för att få feedback och förslag på nya funktioner! Du hittar gruppen här.

Nya funktioner och förbättringar

Vi har jobbat vidare med förbättringar på plattformen. Här kommer ett antal nyheter som nu är på plats:

  • En ny vy för SmartInvest som tydliggör om SmartInvest är aktiverat eller inte samt hur många kreditutgivare, kredittyper, länder och valutor som är aktiva.
  • Ackumulerad graf för avkastningen för att bättre representera din historiska avkastning. 
  • Få en smidigare översikt över din depå med hjälp av den nya Depåstatusen som redovisar status för SmartInvest- och månadsspar i översikten när man loggar in.

Summering

SmartInvest

I november månad har vi även uppdatera färgerna och graferna för depåbalansen och avkastningsdetaljerna i enlighet med vårt uttalade mål om att tydliggöra förhållandet mellan positiva och negativa transaktioner i gränssnittet.